Onnistuneen muutoksen kaava- elämäntapamuutosvalmennus

LifeCoach Ihana Inkeri


TERVETULOA ONNISTUMAAN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESSASI!

 • Onko sinulle noussut mieleen ajatus  elämäntapamuutoksesta, mutta se tuntuu liian isolta haasteelta ja pelkäät tarttua urakkaan?
 • Onko joku muu, kuten lääkäri ehdottanut sinulle elämäntapojen muuttamista, koska kärsit jostain terveyteesi liittyvästä haasteesta. Esimerkiksi kohonneesta verenpaineesta, joka voi johtua stressistä, ylipainosta, metapolisesta oireyhtymästä, hiljaisesta tulehduksesta tai oletko saanut hiljattain kakkostyypin diabeteksen esi-aste diagnoosin tai jopa lääkityksen diabetekseen.   Nämä vain esimerkkinä. 
 • Tarvitset tukea painonpudotukseen. Haluat lähteä elämäntapamuutokseen rauhallisesti ja askel kerrallaan,  mutta niin että matka oikeasti etenee. 
 •  Oletko väsynyt, iloton, voimaton ja tunnet epämääräistä ahdistusta elämässäsi. Saattaa olla, että et oikein edes tiedä, että mistä se lopulta johtuu. Pahimmillaan olet tottunut hoitamaan tuota ahdistusta esimerkiksi alkoholilla, tunnesyömisellä, somettamisella ja laiminlyömällä itseäsi
 • Saatat olla myös jo kokeillut monta kertaa muuttaa elämäntapojasi,  mutta et saa pysyviä muutoksia  aikaan. Maaliin pääsy on hankalaa ja sinulla saattaa olla myös kokemuksia siitä, että olet päässyt maaliin, mutta paluumatka on alkanut saman tein.  Huomaat olevasi takaisin alkupisteessä ja  palannut vieläkin isompien haasteiden äärelle. Elämä on yhtä vuoristorataa. 
 • Kaipaat elämääsi muutosta syömiseen sekä liikunnan suhteen ja haluat löytää uuden sinulle hyvää tekevän tavan elää. 

Minulla on sinulle oikeasti hyviä uutisia, sillä tiedän miten onnistut pysyvästi tekemään elämäntapamuutoksen!!


Olen Tiina Pettersson, 47-vuotias LCAF LIfeCoach, terveydenhuollon ammattilainen ja elämäntapamuutosvalmentaja.  Toimin muutos- sekä hyvinvointivalmentajana nimellä Ihana Inkeri. Olen todella innoissani, kun viimein ymmärsin sen, että miksi joku onnistuu elämäntapamuutoksessaan ja joku toinen ei. Oivalsin sen, että kuinka tehdään pysyvä ja onnistunut muutos.  Voin kertoa, että tältä tieltä ei ole takaisin paluuta.
 Minulla on vuosien työkokemus erilaisten ihmisten tukemisesta heidän elämässään ja arjessaan erilaisten sairauksien sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa. Valmentajana käytän ratkaisukeskeistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa elämäntapamuutokseen ja näin mieli sekä keho kulkevat rinta rinnan koko valmennuksen ajan.

 Oletko sinä se, jonka elämä ja hyvinvointi tulee radikaalisti paranemaan metodini avulla?

Kerron sinulle kaavan valmennuksen aikana, jota noudattamalla et voi epäonnistua. Se ei käytännössä ole mahdollista ja niinpä uskallan antaa tälle kaavalle 100% rahat takaisin takuun. Olen käyttänyt sitä itse elämäntapojen muutokseen ja niiden ylläpitoon ja auttanut asiakkaitani saamaan aikaan isoja positiivisia muutoksia, joista on tullut uusi tapa elää.  Myös läheiseni ovat ottaneet kaavan käyttöönsä ja meidän perheessä on elettykin ihan uusilla tavoilla ja tottumuksilla höystettynä jo pitkää. Onnistuneen muutoksen kaava sopii moniin muihinkin muutoksiin kuin elämäntapamuutoksiin, mutta tässä valmennuksessa keskitymme terveyteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin muutokseen. Jotta takuu on kuitenkin voimassa, niin sinun tulee sitoutua tähän valmennukseen ja käytävä kaikki vaiheet läpi.


Valmennus- ja ohjaus asiakkaani ovat päässeet tätä jo kokeilemaan ja tuloksia on todellakin syntynyt. Oikeita elämänmuutoksia ja elämäntapamuutoksia.
Muutoksia terveydentilassa paremmaksi liikunnan ja ruokailutottumusten muutoksen avulla. Ilman kitudieettiä tai ruokavaliota, joka ei olisi tuntunut asiakkaasta omalle. Eikä siihen kuulunut liikuntaakaan, johon asiakas ei olisi itse ollut halukas ryhtymään.
 

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan videon, jossa kerron verkkovalmennuksesta lisää. Videon kesto noin 15 min. 


https://youtu.be/CmmMOTPd_-o
Verkkovalmennus sisältää mm.


 • 13 osiota, jotka avautuvat sinulle kolmen päivän välein. Heti ilmoittautuessasi saat tervetuloa osion sekä ensimmäisen osion avattua ja pääset heti työkalujen pariin suunnittelemaan omaa elämänmuutostasi.  

 • Osiot sisältävät tehokkaita ja toimiviksi todettuja työkaluja (noin 20 kpl), joilla lähdet rakentamaan tukevaa kivijalkaa muutosta varten.  Samalla lähdet valmentajan ohjeiden avulla tekemään itsellesi ihan konkreettista karttaa ja suunnitelmaa sille, kuinka lähdet etenemään askel askeleelta. Valitset päätavoitteen ja 2-4 sitä tukevaa tavoitetta ja niihin konkreettiset askeleet. Saat avuksesi hyvinvointia tukevan lukkarin ja erilaisia suunnittelua helpottavia pohjia. Koko ajan matkaa tehdään niin, että mieli ja keho kulkevat rintarinnan. Jos tavoitteesi on esimerkiksi liikunnallisen aktiivisuuden saavuttaminen sinä teet askel askeleelta suunnitelman kohti tavoitetta ja samalla teet tehtäviä, jotka auttavat sinun mieltä, alitajuntaa ja ajatuksia tukemaan tähän tavoitteeseen pääsyä. (Osiot koostuvat videoista, kirjallisesta materiaalista, tehtävistä sekä mielikuva- ja rentoutusharjoituksista)

 • Löydät ne tärkeimmät arvot joille elämäntapamuutos rakentuu. Tarkastelet tämän hetkistä elämääsi ja tarpeitasi.  Huomioit sen, että voit tyydyttää tarpeesi jatkossa uusilla tavoilla toimia, jotka eivät ole haitallisia terveydellesi ja hyvinvoinnillesi, kuten alkoholin liika käyttö tai esimerkiksi tunne syöminen ja myös syyt olla liikkumatta. Muutat harjoitusten avulla omia haitallisia uskomuksiasi ja automatisoit pikkuhiljaa tapojasi niin, että ne vievät kohti tavoitettasi. 

 • Löydät omat voimavarasi ja vahvuutesi onnistuneen muutoksen pohjalle ja valjastat ne käyttöösi avullani. Saat apua motivaation löytämiseen ja varsinkin sen ylläpitoon matkan aikana. 

 • Pohdit etukäteen mahdollisia haasteita ja teet jo valmiit suunnitelmat niiden voittamiseksi. Sinulla on mielessä erilaisia vaihtoehtoja toimia.

 • Kirkastat oman tavoitteesi tarkaksi päämääräksi. Saat vastaukset kysymyksiin MITEN, MIKSI ja MILLOIN. 

 • Teet hyvän ja toimivan suunnitelman edetä elämäntapamuutoksessa. Saat valmiiksi kolme erilaista ateriasuunnitelmaa (suositusten mukainen, painonpudotukseen tähtäävän  ja ketogeenisen) joiden avulla lähdet halutessasi pudottamaan painoasi tarvittaessa turvallisesti tai koostat omat ruokailusi. Tärkeintä on se, että sinä itse saat riittävästi taitoja, motivaatiota ja opit täysin uuden tavan suhtautua ruokaan ja ravitsemukseen, niin että kontrolli on sinulle ei mieliteoilla. Valmennus ei ole ruokavalio valmennus, mutta sisältää ruokavaliobonuksen, koska terveellinen ja itselle sopivan ruokavalion löytäminen on iso osa hyvää ja terveellistä elämää. 

 • Teet toimivan suunnitelman liikunnan lisäämiseen niin, että se sopii sinun arkeesi. Suunnitelma huomioi sinun lähtötilanteesi, mahdolliset sairauksien tuomat haasteet, on motivoiva ja eteenpäin suuntaava. Suunnitelma on tarkka, mitattavissa oleva ja sitä on helppo seurata. Se sitouttaa sinut mukavasti uuteen elämäntapaasi. 

 • Saat toimivat työkalut viedä tämän kaiken kalenteriisi ja arkeesi. Saat ajanhallinnan työkaluja sekä vinkkejä siihen, kuinka löydät energiaa elämäntapamuutokseen. 

 • Lopuksi saat vielä erittäin toimivan työkalun, jossa teet itsellesi voimakkaan Visiotaulun ja harjoituksen, jolla saat siihen ns taikavoimaan. Tämän avulla vahvistat sitä, että uudesta elämäntavasta tulee automaatio, joka toimii. Sinä opit ajattelemaan, tuntemaan ja toimimaan tavalla, joka jatkossa tukee hyvinvointiasi. Valinnat tulevat olemaan helpompia ja elämä ei ole yhtä kamppailua mielihalujen kanssa. Tämä on tämän verkkovalmennuksen helmi, sillä voin kertoa,  että sen jälkeen sinun on suorastaan vaikea ymmärtää, että miksi olet toiminut toisin ja laiminlyönyt omaa hyvinvointiasi niin kauan. Uusi elämäntapasi on uusi elämäsi ja tapa elää. 

 • Tässä valmennuksessa minä valmentajana annan sinulle ne tärkeimmät työkalut ja neuvot siihen, että sinä kykenet itse rakentamaan oman kartan, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Näin mahdollistetaan pysyvä elämäntapamuutos, joka on sinun unelmiesi ja tarpeittesi mukainen. Saat toki valmiita pohjia ja malleja, joilla pääset alkuun, mutta tärkeintä on sinun omien  taitojen karttuminen sen suhteen, että pystyt jatkossa tekemään unelmiasi ja hyvinvointiasi tukevia valintoja ja päätöksiä. Vain siten voit muuttaa elämääsi. 
 

Kokonaisvaltaisuus ja ratkaisukeskeisyys on loistava tapa valmentaa myös elämäntapamuutoksissa. Näin pääset itse vaikuttamaan, oivaltamaan oman valmennuksesi kulkuun. Opit itse oikeasti keinot, joilla muutos tehdään pysyvästi ja et tarvitse aloittaa aina alusta. 


Kokonaisvaltainen ja ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmennus, elämänmuutos-  ja elämäntapojen muutos ovat kaikki lähellä sydäntäni ja haluan nyt tarjota tätä kaavaa/metodia kaikille ihmisille, jotka hakevat  muutosta omaan hyvinvointiin ja terveyden ylläpitoon tai selkeään paranemiseen.
Ymmärrys ja koulutus erilaisista sairauksista, lääkityksistä ja niiden tuomista haasteista auttaa minua valmentajan tukemaan sinua ammattitaitoisesti ja parhaiten. Siksi valmennukseni on ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista. Muutos lähtee mielestä ja omista ajatuksista, niiden muokkaamisesta. Minun taitoni yhdistää mielen-, tunne- ja käytännön työkalut yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi on jotain, mitä tavallisista esimerkiksi vain laihdutukseen tähtäävistä valmennuksista et saa. Siksi muutoksesta tulee pysyvä, koska huomioimme valmennuksessa kaikki nämä osa-alueet.
Onnistuneen muutoksen kaava - elämäntapamuutos valmennus tarjoaa sinulle täydelliset ohjeet siihen, kuinka muutos tehdään niin, että se on oikeastaan lopulta automaattista ja helppoa. 


 Ohjaan sinut matkalle,  jossa saat kartan alkupisteestä maaliin. Tässä valmennuksessa lähdet kulkemaan valmentajan valmiiksi suunnittelemaan ja parhaaksi koettua reittiä. Tärkeitä pysähdyksiä matkalla on yhteensä kahdeksan ja toki nähtävyyksiä näiden pisteiden välillä on paljon, erilaisen tiedon ja motivaation muodossa. Osioita löydät yhteensä kolmetoista.
Kuljettuasi tämän matkan kerran, sinä opit kaavan, jota voit käyttää missä vain muutostarpeessa. Osaat jatkossa myös suunnitella hieman erilaisia reittejä ja lähteä matkaan myös palaamatta aivan alkuun, vaikka tavoittelisitkin muutosta eri elämän osa-alueella.  Tulet hyötymään tästä valmennuksesta koko loppuelämäsi sillä se muuttaa loppuelämäsi. Voit myös jakaa onnistuttuasi tätä kaavaa läheisillesi, sillä toivon todella, että mahdollisimman moni löytää sen pysyvän tavan muuttaa elämäänsä ja hyvinvointiaan paremmaksi. Tässä maassa ollaan maailman onnellisimpia, mutta voidaan samalla todella huonosti. Jokainen muutos parempaan on tavoittelemisen arvoinen. 
Tämä valmennus sopii loistavasti myös yhdistettynä uuteen liikuntaohjelmaan tai uuden ruokavalio ohjelman tueksi. Valmennus tukee myös hyvin, jos haluat tarkastella esimerkiksi alkoholin käyttöäsi ja vähentää sitä. Valmennus on se tärkeä pohja, jonka avulla erilaiset muutokset onnistuvat niin, että niistä tulee pysyviä ja oikeasti uusia tapoja elää. 

Kuinka valmennus etenee?


 • Verkkovalmennus ja tämä matka on suunniteltu kestämään neljä viikkoa.
 •  Saat materiaaleja kolmen päivän välein, yhteensä 13 eri osiota.  
 • Varsinaisia steppejä on kahdeksan, mutta saat myös paljon tietoa ja tukea steppien välillä, joka tukee sinun motivaatiotasi ja sitoutumista varsinkin matkan alussa. Lähdet valmennuksen avulla rakentamaan todella vankkaa kivijalkaa elämäntapamuutokselle, joka tulee onnistumaan. 
 • Valmennuksen aikana tavoitteesi kirkastuu ja löydät sen selkeän päämäärän, jota kohti lähdet kulkemaan. Minä ohjaan sinua löytämään vastaukset kysymyksiin  miksi, miten ja milloin. 
 • Verkkovalmennuksessa teet kivijalan elämäntapamuutokselle ja opit sen reitin, mitä kulkemalla pääset maaliin. Kuudessa viikossa et varmasti ole vielä maalissa, mutta tiedät nyt tarkan kaavan, kuinka edetä. Voit tehdä harjoituksia tarvittaessa uudestaan. Opit muokkaamaan toimintasuunnitelmaa ja hyvinvointilukkaria niin, että matka etenee koko ajan. Saat ns jumppa-ohjeet sekä mielelle ja keholle, jotta muutos on pysyvä ja perustuu ajatusten, tunteiden ja toiminnan kokonaisvaltaiselle muutokselle. 
 • Saat työkalujen lisäksi paljon tietoa ja  motivaatiota videoiden muodossa. Videot ovat lyhyitä, noin 10 - 20 min mittaisia ja helposti näin sulateltavia palasia, joita on helppo ottaa käyttöön arkeesi.  
 • Valmiit ateriasuunnitelmapohjat  sekä perinteiseen suositusten mukaiseen ruokavalioon, painonpudotusta tukeavaan ja vaihtoehtoja ketogeeniseen- ja vhh ruokavalioon. Nollasta sataan vhh:sta ketoon verkkovalmennus on tulossa kevään aikana, jossa keskitymme täysin näihin ruokavalioihin.   Voit näiden suunnitelmien pohjalta rakentaa itsellesi useamman viikon ateriasuunnitelman halutessasi. 


Pääset myös hyvään alkuun muutoksessa, sillä teet avullani juuri sinulle sopivan ja tarkan toimintasuunnitelman, kartan ja lopuksi voimakkaan visiotaulun, jota on helppo seurata ja joka sisältää selkeät askeleet edetä. Saat todella hyviä työkaluja näiden askeleiden viemiseksi sinun arkeesi ja elämääsi. Tulet huomaamaan, että ne mahtuvat kalenteriisi varmasti,  vaikka sinusta nyt tuntuisi, että sinulla ei ole aikaa tälle tärkeälle muutokselle.


Kokemus valmennuksen toimivuudesta. 


"Olen itse ollut elämänmuutospolulla jo useamman vuoden ja saavuttanut huimia tuloksia. Lähdin kuitenkin nyt joulun jälkeen tekemään tämän muutoksen kaavan avulla sen viimeisen muutoksen kohti parasta terveyttä minulle ja normaalipainoa. Miksikö? Siksi, että koen esimerkiksi perheeni olevan minulle niin tärkeä, että haluan voida todella hyvin, jotta olen energinen ja jaksava äiti. Siksi, että rakastan työtäni ja haluan olla siinä hyvä ja menestyä. Olen pudottanut painoani nyt 1.3.2023 mennessä 7,5 kg 9 vkon aikana ja kuntoni on noussut koko ajan. Kaikki tämä on ollut helppoa, koska olen rakentanut muutoksen Onnistuneen muutoksen kaavan avulla"

"Olen toteuttanut Onnistuneen muutoksen kaavan avulla ison unelman koskien uraani. Kaikki askeleet, jotka olen karttaan sekä visiotauluun kuvannut ovat toteutuneet ja uskomatonta kyllä, siinä ajalla, jonka olen siihen itse merkinnyt tavoitteeksi. Olen onnellinen, luottavainen ja hämmästynytkin tämän metodin toimivuudesta. Unelmat toteutuvat, kun vaan lähdet määrätietoisesti niitä kohti kulkemaan" 
 

 


MUUTOS LÄHTEE MIELESTÄ!


 Autan sinua myös valjastamaan ihan kaikki mahdolliset voimat käyttöösi niin, että et voi epäonnistua. Saat keinot siihen, että sinun on joka päivä helppo tehdä oikeat valinnat ja et ole enää mielitekojen ja tunteiden vietävissä.

 Tunnet kontrolloivasi elämääsi ja valintojasi.
 
Päätöksestäsi tulee niin vahva
, että sitä ei murra pienet vastoinkäymiset, sillä nekin on jo ennalta harjoiteltu. Matka tukee sinun motivaatiotasi ja sitoutumista muutokseen jokaisen askeleen kohdalla. Epäonnistumisia ei ole. Myös aiemmat ns epäonnistumiset, tulet tämän valmennuksen avulla muuttamaan vain tärkeiksi oppimiskokemuksiksi.  Siitä lisää itse valmennuksessa. Valmentajan olen sinun tukenasi koko matkan ajan ja kerron sinulle myös, kuinka saat minuun tarvittaessa yhteyden. Kysymyksiä tulemme tarvittaessa myös käsittelemään suljetussa facebook ryhmässä, jonne teen tarvittaessa myös Live-lähetyksiä. Jos facebook ei ole sinun juttu, niin teen näistä myös aina koosteen valmennuksessa oleville ja lähetän sen puolessa välissä sekä valmennuksen lopussa

Oletko ja valmis lähtemään mukaan elämäntapamuutokseen, joka antaa sinulle pysyvät ja uudet mallit ajatella, tuntea ja toimia vai haluatko lukea vielä lisää :)
Haluatko sinä onnistua?

Millaista elämäsi voisi olla, kun olet maalissa ja tavoitteessa? 

Mikä elämässäsi olisi toisin? 

Mistä huomaat ensimmäisenä sen, että sinä todellakin onnistuit?


Haluatko sinä oikeasti muuttaa elämäsi? Haluatko sinä oikeasti voida paremmin? Haluatko sinä oppia keinot, joilla onnistut niin, että muutos on kestävä. Tämän valmennuksen avulla sinä onnistut. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin annan valmennukselle 100% takuun, että muutos tapahtuu, jos sinä vain sitoudut tähän matkaan. Annat kuukauden ajan minulle mahdollisuuden näyttää tien ja onnistuneen muutoksen kaavan.Osta paikkasi valmennukseen heti ja näin olet tehnyt sen kaikkein tärkeimmän päätöksen. Sinä saat!


- Onnistuneen muutoksen kaavan,  joka ei petä sinua (100% rahat takaisin takuu, kun sitoudut valmennukseen ja kaavaan) Se sisältää kahdeksan tärkeää steppiä sekä paljon tietoa hyvinvointisi ja muutoksesi tueksi.
- Terveydenhoidon ammattilaisen ja ammattitaitoisen valmentajan tuen koko matkan ajan. Saat ostettuasi valmennuksen yhteystiedon, jolla saat minuun yhteyttä tarvittaessa, jos sinulle herää kysymyksiä tai haluat palautetta tai tukea enemmän. Toki sinulla on mahdollisuus ostaa myös henkilökohtaisia valmennuskertoja, jos koet sen tarpeelliseksi. Olen täällä sinua varten. Lupaan kuitenkin, että tähän verkkovalmennukseen saat käyttää myös minun henkilökohtaista tukea (sähköposti ja wa-viestit) tarvittaessa ilman lisämaksua.
- Paljon työkaluja, joita voit käyttää myös myöhemmin, jos päätät lähteä muuttamaan myös jotain muuta elämän osa-aluetta. Muutoksen kaava sopii loistavasti esimerkiksi ura-unelmiin, taloudenhoitoon ja vaurastumiseen, ihmis- ja parisuhde muutoksiin tai myös tueksi riippuvuuksista eroon pääsyyn, kuten päihteet, peliriippuvuus ja someriippuvuus. Olen aiemmin ohjannut paljon mielenterveys- ja päihdekuntoutujia ammatillisena tukihenkilönä ja siksi uskallan tarjota tätä valmennusta myös tueksi esimerkiksi päihdehoidon rinnalle.
- Uuden elämän, josta olet haaveillut. Voiko mikään olla sen tärkeämpää kuin se, että sinä voit hyvin ja olet onnellinen sekä tyytyväinen elämääsi.
- Selkeän ja toimivan toimintasuunnitelman kohti omaa tavoitettasi. Se on mitattavissa oleva, tarkka, kalenteroitu ja antaa sinulle selkeän reitin kulkea kohti omaa uutta elämääsi. Muutat elämäsi tämän valmennuksen aikana, mutta tärkeintä on se, että saat oikeasti uuden elämän. Uuden tavan toimia ja ajatella ilman, että se vaatii sinulta jatkuvasti uusia päätöksiä ja vaikeita valintoja.

.


Alustana on campwiren verkkovalmennus alusta, josta saat kaikki osiot helposti käyttöösi sekä mobiililla, mutta myös tietokoneella. Valmennus sisältää tekstiosuuksia, videoita sekä tehtäviä, joihin toivon sinun paneutuvan. Saat myös useamman rentouttavan äänitteen sekä mielikuvamatkan käyttöösi. 
Onnistuneen muutoksen kaava- onnistunut elämäntapamuutos valmennus maksaa

 99e ja saat materiaalit käyttöösi vähintään puolen vuoden ajalle. (jos tarvitset sen jälkeen lisää aikaa, niin ole minuun rohkeasti yhteydessä)
ÄLÄ ENÄÄ MIETI, VAAN LÄHDE MUUTTAMAAN ELÄMÄÄSI JA ELÄMÄNTAPOJASI PYSYVÄSTI ONNISTUNEEN MUUTOKSEN KAAVAN AVULLA!


Muutosvalmennuksia on paljon ja tietoa elämän- ja elämäntapamuutokseen liittyvistä keinoisista on varmasti saatavilla ripoteltuna  erilaisille kursseille ja  kirjoihin. Nyt tämä kaikki tieto on kasatta yhteen valmennukseen sinua varten. Mieli + keho kokonaisvaltaisesti huomioituna. Ilman toisen huomiointia en usko, että pysyvä muutos on mahdollista. 
On paljon valmennuksia, jossa saat hurjan määrän tietoa ruokavaliosta, stressistä, palautumisesta, unesta yms ja saat sitä myös tällä kurssilla, mutta saat paljon enemmän. Saat sen tiedon ja taidon itsellesi, että osaat tehdä sen pysyvän muutoksen. 
 Miksi nämä valmennukset ja kurssit (joita olen itsekin lukuisia ostanut ja kokeillut) eivät lopulta vie kohti sitä muutosta, josta tulee pysyvä, on varmasti monia syitä. Mieleen nousee kuitenkin heti muutama  esimerkki ->
 • Saat tiukat listat siitä, mitä voit syödä ja mitä et. Saat ateriasuunnitelman, jota voit noudattaa max pari kuukautta, mutta se ei ohjaa sinua tekemään oikeita valintoja. Valinnat eivät lisäksi pohjaa elämässäsi sinun omiin arvoihin ja tarpeisiin. Omat vanhat tottumukset palaavat, koska ajatuksesi, tunteesi eivät ole sopusuhdassa tämän toiminnan kanssa. -> SAAT TOIMIVAT TYÖKALUT JA OPIT MYÖS ITSE TEKEMÄÄN TERVEYTTÄSI JA HYVINVOINTIASI TUKEVAT ATERIASUUNNITELMAN ITSE. SAAT KUITENKIN KOLME VALMISTA VIIKKO SUUNNITELMAA, JOTTA PÄÄSET HYVIN ALKUUN. 
 • Saat liikuntaohjelman, jossa ei huomioida ollenkaan sitä, että et kerta kaikkiaan pidä kotijumpasta tai  aloitustasosi on todella matala. Tässä valmennuksessa voit hyvillä mielin ja tuloksekkaasti lisätä ensin vaikka 15min liikuntaa 2-3 krt/ vko ja etenet sinulle sopivaan tahtiin ja sinulle sopivaan tavoitteeseen. -> SAAT TIETOA JA HYVÄT POHJAT LIIKUNTASUUNNITELMAN TEKOON, JOKA ON YKSILÖLLINEN JA HUOMIOI JUURI SINUN ELÄMÄSI TARPEET. 
 • Saat epämääräisiä ohjeita manifestoida itsellesi uuden ja upean elämän. Et lähde tarkastelemaan niitä juurisyitä, että miksi et elä sitä tällä hetkellä ja mitä käytännön askeleita voisit itse ottaa, jotta elämä muuttuisi.  -> TARKASTELET VALMENNUKSEN AIKANA JUURIKIN NIITÄ JUURISYITÄ, ETTÄ MIKSI  VOIT HUONOSTI. ENTISET EPÄONNISTUMISET KÄÄNNETÄÄN OPPIMISKOKEMUKSIKSI. OTAT VASTUUTA OMASTA MUUTOKSESTA JA
 • Vastuu ja valinnat siirtyvät jollekin toiselle ja näin sinä, et itse opi muuttamaan mitään. -> OTAT VASTUUTA OMASTA MUUTOKSESTA JA KONTROLLIN NÄIN OMASTA ELÄMÄSTÄSI. 
 • Suunnitelma on liian haastava tai liian löysä sinun persoonallesi, tarpeellesi ja tavalle tehdä asioita. -> SINÄ OIVALLAT, SINÄ PÄÄTÄT JA MINÄ OLEN TUKENA VALMENTAJANA. OLEN VALMENTAJANA YMMÄRTÄVÄ JA LEMPEÄ, MUTTA HAASTAN SINUA KYLLÄ MATKALLA TEKEMÄÄN RATKAISUJA JA OTTAMAAN VASTUUTA. 
 • Kivijalkaa muutokselle ei rakenneta ollenkaan, vaan lähdetään sammuttelemaan tulipaloja sattumanvaraisesti tai ei tehdä ollenkaan suunnitelmaa muutokselle. -> RAKENNAMME TODELLA HYVÄN POHJAN MUUTOKSELLE TARKASTELEMALLA SINUN ELÄMÄÄSI,ARVOJASI JA TARPEITASI. LÖYDÄMME VAHVUUDET, VOIMAVARAT, VAIHTOEHDOT JA MAHDOLLISET HAASTEET VOITETTAVIKSI JO ETUKÄTEEN. 
 • Päätökset, valinnat ja muutos eivät pohjaa sinun arvoihin.-> ARVOTYÖSKENTELY KUULUU VALMENNUKSEEN. 
 • Tietoa on liikaa ja se on vaikeasti "sulateltavissa" sekä vietävissä käytäntöön. -> EI VAIKEITA JA ARKEEN SOPIMATTOMIA SUUNNITELMIA. 
 • Saat paljon upeita reseptejä, joissa on raak.a-aineita, jotka maksavat joko tolkuttomasti tai niitä ei löydy, kuin erikoisliikkeistä. Lisäksi kokkailu vie kohtuuttomasti aikaa. -> HELPPOA, NOPEAA, PUHDASTA RUOKAA PERUSRAAKA-AINEISTA
 • Et pysty yhdistämään muutosta muuhun elämääsi. Arki jatkuu, muu perhekin syö tai tarvitsee aikaa. Et saa apuja arjen hallintaan ja ajanhallintaan, jota tarvitset, kun lähdet tekemään isoa muutosta. -> YKSILÖLLINEN SUUNNITELMA, JOHON SINÄ ITSE VAIKUTAT. 
 • Sinun unelmiasi ja tavoitteitasi jarrutellaan ja kuulet niiden olevan mahdottomia. Joku vetää jarrua sinun puolestasi, kun hänen tulisi motivoida  sinua eteenpäin kohti sinun unelma elämääsi tai hyvinvointiasi. -> KUKAAN EI OLE TOIVOTON TAPAUS, VAAN AINA LÖYTYY RATKAISUJA KOHTI PAREMPAA. KUKAAN ULKOPUOLINEN EI VOI MÄÄRITTÄÄ SINUN RAJOJASI JA UNELMIASI. 
 • Liukuhihnalta tuotettu valmennus, jonka tulisi sopia kaikille vauvasta vaariin ei vain toimi.  -> VALMENNUS ON SUUNNITELTU NIIN. ETTÄ SE HUOMIOI YKSILÖLLISET TARPEESI. OPIT TEKEMÄÄN ITSE TOIMIVAT SUUNNELMAT, JOTKA MOTIVOIVAT JA JOIHIN ON HELPPO SITOUTUA JA JOISTA TULEE AUTOMAATTISIA UUSIA TAPOJA JA TOTTUMUKSIA. 

Siksi syntyi onnistuneen muutoksen kaava - elämäntapamuutos valmennus, jossa sinä opit itse ne keinot ja sen kaavan, jolla onnistut varmasti ja aina!!


Jos sinulle herää kysyttävää, niin voit laittaa minulle sähköpostia tiina.pettersson@aattamaan.fi 
Seuraa minua myös somessa, josta löydät minut nimellä Ihana Inkeri. 
Valmennuksellinen blogini löytyy www.ihanainkeri.fi 


Tiina Via Ihana Inkeri


Onnistuneen muutoksen kaava- elämäntapamuutosvalmennus
€99.00

incl. VAT 24 %

{{ $t('coupons/checkout.discount_description', {coupon_code: coupon_code, amount: $n(fe.discount_amount / 100, 'percent')}) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_value_subscription', {new_price: $n(fe.new_total, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text}) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_value', {new_price: $n(fe.new_total, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency')}) }}

{{ $t('coupons/checkout.valid_until', {endDate: $d(new Date(fe.discount_expiration_date), 'no_time')}) }}

{{ $t('coupons/checkout.after_discount_subscription', { old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text }) }} {{ $t('coupons/checkout.after_discount', { old_price: $n(fe.original_price, 'currency') }) }}

{{ $t('coupons/checkout.no_end') }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_description_1mo', { amount: $n(fe.discount_amount, 'currency'), coupon_code: coupon_code }) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_description', { amount: $n(fe.discount_amount, 'currency'), coupon_code: coupon_code }) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_value_subscription', {new_price: $n(fe.new_total, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text}) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_value', { new_price: $n(fe.new_total, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency') }) }}

{{ $t('coupons/checkout.first_payment_subscription', { partial_price: $n(fe.partial_price, 'currency'), endDate: $n(fe.original_price, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text }) }} {{ $t('coupons/checkout.first_payment', { partial_price: $n(fe.partial_price, 'currency'), endDate: $n(fe.original_price, 'currency'), old_price: $n(fe.original_price, 'currency') }) }}

{{ $t('coupons/checkout.after_discount_subscription', { old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text }) }}

{{ $t('coupons/checkout.discount_description_free', { coupon_code: coupon_code }) }}

{{ $t('coupons/checkout.valid_until', { endDate: $d(new Date(fe.discount_expiration_date), 'no_time') }) }} {{ $t('coupons/checkout.no_end') }}

{{ $t('coupons/checkout.after_discount_subscription', { old_price: $n(fe.original_price, 'currency'), recurring_interval_text: offer.recurring_interval_text }) }} {{ $t('coupons/checkout.after_discount', { old_price: $n(fe.original_price, 'currency') }) }}

{{ $t('coupons/checkout.authorization_notice', { charge: $n(1, 'currency') }) }}